SlideShow

.

Billboard

11

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER




  1. Tarikh lahir blog : 16.12.2010. Baru 4 hari...baby lagi neh..huhu..
  2. Punca kelahiran blog : Asalnya sebab nak try nuffnang. Tapi lama kelamaan, syok baca blog orang, sampai nak jugak cuba nasib buat blog sendiri dengan ikhlas. Di samping boleh meluahkan apa2 saja yang terlintas di fikiran.. hehehe..
  3. Orang pertama yang jadi follower : Thanx to kak ERIN. Baru ada 2 follower je pon.. keh..keh..keh..
  4. Entri pertama : MISI 1: Buat Blog Baru
  5. Entri pertama yang mendapat banyak komen /hits : Entri ni & ni sama banyak/sikit. 3 komen je. (termasuk komen aku...wakakakkaakaaa...)
  6. Blogger pertama yang saya jumpa : Tak penah jumpa sapa2 pon lagi.
  7. Blog yg saya minat : Kebanyakan yang dalam bloglist aku tu. Terutamanya blog, BA, Blogger Sentral & Kalamhati.
  8. Ceritakan kenangan manis sebagai seorang blogger : Tak berapa banyak lagi pon. Maklum la 'baby blogger'. Dapat tengok macam2 ragam jenis blogger pon kira orait & dah ada sen kat nuffnang. =)
  9. Ceritakan kenanan pahit sebagai seorang blogger : Belum ada lagi.
  10. Impian saya terhadap blog saya : Dapat menghasilkan entri2 yang berkualiti. Tak banyak follower pon takpe. Janji trafik mari... Impian yang ntah akan tercapai ke idak, aku pon tak tau.. Tapi pengalaman akan mendewasakan.. wait and see...

11 comments:

deqdeq

oooo..baby blogger nih td add DeQdEq kat facebook kan....DeQdEq dtg sini dari blog BA...baru 4 hari je ejen 010 nih...merah lagi mcm baby baru lahir...hehhe

DeQdEq dh jadi follower ke-3...nice to meet u baby blogger...hehehe..nama mantap dah ejen 010

Erin

eh... dah 3 follower tu. perkembangan bagus ni! :)

AMMAR YASIR

Teruskan usaha anda. Insyaallah akan menjadi blogger yang berjaya suatu hari nanti

Nordin

follow :)

baju yang diperbuat dari spray

-hanyaaku-

toink3..

Ejen 010

waaah.. inilah penangan BA menyatukan blogger² lain

deqdeq: blog je baby..tapi tuan blog dah tua bangka..hehehe...

kak ERIN: time kaseh kak, tanpa akak no1, xkan ada 2,3,4 & seterusnya..

ammar, nordin, hanyaaku: tenkiu 4 ur support

Zana :)

keep blgging ^^

deqdeq

dah tua bangka ke...hehheh...xkisah la tu...semoga berjaya ok

Syafiq Rosli

all da best!!

micky eyqa

waaa... baru lagi ke blogging.. samat dtg ke dunia blog hehehe

keep blogging yea!! ^_^
follow

Ejen 010

zana, eyqa: yes i will..

syafiq: thanx

deq²: xler bangka sangat..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Sampul Surat Hari Pertama || FDC

 
Web Analytics