SlideShow

.

Billboard

1

Online Survey Berbayar

Welcome to my.ipanelonline.com!
Salam semua. 
Attention please! 



Mulai 01.05.2011 sehingga 31.05.2011 sebaik sahaja korang invite seorang kawan, korang akan diberi      RM 5(500 mata)!


Ini adalah 10 kali ganda daripada mata yang korang biasa dapat ketika mendaftar. Tiada had bilangan kawan untuk di invite. 



Kawan yang berjaya mendaftar mesti memenuhi beberapa syarat di bawah:
1. Ahli yang baru mesti tinggal di Malaysia
2. Ahli yang baru mesti mendaftar untuk kali pertama
3. 
Ahli yang baru mesti mengaktifkan akaun anda
4. 
Ahli yang baru mesti menjawab sekurang-kurangnya 2 survey(Mudah!Boleh menjawab di Survei-Ahli pada halaman utama)



Daftar pada link ni http://my.ipanelonline.com. Lepas tu isi la details korang & jangan lupa untuk menjawab survey & invite kawan² korang pulak ye...  Invite je kat FB ke, Twitter ke, blog ke @ apa cara sekalipun...  =)


** Semua ahli mempunyai hak untuk mendapat mata atau RM! Korang sendiri yang tentukan untuk dapat RM yang banyak atau kurang.


Daftar ye! Klik link atau logo kat atas tu.

1 comments:

SyUhAdA

ada survey berbayar cam ipanel jgk..klik sni kalau nak join..

http://paidviewpoint.com/?r=x9v1q4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Sampul Surat Hari Pertama || FDC

 
Web Analytics