SlideShow

.

Billboard

8

Broadband Oh Broadband

Nape la 3-4 hari ni line broadband (sesetengah orang memanggilnya berukband ketika hangin) macam hampeh je. Slow giler... Nak update blog pon takde mood. Nak upload gambar pon lambat, apatah lagi nak download mp3 or movie. Nak login facebook pon terhegeh-hegeh. Ni pon gagah2 jugak la post entry... nanti bersawang pulak blog aku. So, which broadband is the best in town?

Celcom kah?


DiGi kah?

ATAU

Maxis kah?

8 comments:

Khairul Amini

Streamyx dan Unifi... (terbaekkkk)... :p

Ejen 010

khairul: alaa..x termasuk dlm senarai..mmg la streamys & unifi laju dowh..tapi bukan mobile yg boleh diusung ke mana2..

(huh..setelah 10 minit loading baru leh reply komen)

AMMAR YASIR

kita serupa..hahahaha....geram gila kalau jadi macam ni

Wan Gerrard

Hmm Gerrard guna P1 wiggy, ok gak

Jom: Kalau Gerrard jadi Boss

Ejen 010

ammar: geram rasa cam nak hempas2 je laptop ni..tapi rase je le..xsanggup buat pon :)

wan: aiseyy..kat kg sy xde coverage P1

zubir othman

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

Fizalinolie

Best citer Aku masih dara.. tapi itu pandangan saya. hehe. Apa2 pun thanks sbb terjah blog saya balik, then follow. Sharing is caring... Keep in touch as a followers.

Ejen 010

@zubir othman dah sggah :)
@Fizalinolie thanx sharing :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Sampul Surat Hari Pertama || FDC

 
Web Analytics