SlideShow

.

Billboard

19

Iklan CPA (Cost Per Action) Pertama Dari Nuffnang


Milk A Deal ialah iklan CPA pertama dari nuffnang. Kalau tak caye, tengok gambar bawah ni. Kan ada tulis CPA tuh.. hehe..



CPA ni adalah cara terbaru tingkatkan pendapatan dari Nuffnang. Nak tau lebih lanjut baca ni, Introducing another way to optimize your Nuffnang earnings

Kalau ikut pada pemahaman aku yang masih baru dalam Nuffnang ni, kita akan mendapat reward bila ada barangan dari advertiser tu dah dibeli (dengan klik pada iklan) atau borang pendaftaran dah di submit hasil daripada klik pada iklan yang terdapat pada blog kita.

Iklan CPA yang aktif sekarang ialah Milk A Deal. Fisrt hari tu iklan jimat 60% iaitu boleh CUT+WASH+BLOW DRY dengan harga RM30 je daripada harga sebenar RM70. Klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.


Terbaru, jimat 58% iaitu hanya RM15 untuk pizza atau pasta + ice lemon tea berbanding harga asal RM36 di Allegro, Subang Jaya. Klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

(Seperti yg tertera di atas, 'pork free'. Anda tentukan sendiri apa yg sepatutnya. Tapi tak salah kalau klik.. hehe..)

Tak lupa juga, anda boleh dapat RM10 dengan refer kawan2. Hehehe..



Sekian, Majulah Nuffnang untuk Blog!

19 comments:

DeQdEq

ejen010 dah dpt iklancpa ye...tahniah...klu ada yg beli barang...mmg masyuk la lepas ni..

relevan

bagus nufnang

Ejen 010

deqdeq: masehh..berkat tampal merata iklan ni kot..hehe..

releven: yup..sangat baaaaagusss =)

Sya Isya

wah! tahniah dapat CPA ni. Sya tak dapat pun..huhu...dia cuma CPC je.

papabear

hmmm apsal aku punya tak dapat macam tu eh? isk isk isk...

Ejen 010

sya: tQ :)
papabear: tapi setelah ditenung2 balik, CPA tu kat nama kempen jek..type dia still golabal_CPC..hmmmm...

n a d e a

oh ni iklan CPA ke... thanks for the info ! baru tau. tp iklan ni menari2 smpai BE tak berapa nampak dah. huhu

Ejen 010

nadea: tu la pasal..saya ni BE pon tak pernah rasa lagi..blogger picisan la katakan..=)

bArdbOO

ala...xdpt pon CPA ni..tp iklan nie slalo ada kat blog..huhu..

Jom Lawat Blog Bardboo

chuu

aik., dia ade limit date ke.,
tp betol gak bArdbOO ckp., ade je kt blog tp kt akaun nuffnang tarak pom @__@

Ejen 010

bardboo: nanti2 dapat la tu.. :)

Ejen 010

chuu: a'ah dia ada limit time..kalo xsilap sy kat Youthsays pon ada buat cemni.. setau sy kalo ada org klik iklan tu dah register @ beli brg baru leh dapat eraning.. sy pon heran camne leh kua kat Nuff Earning sy.. mgkin ada org register Milk A Deal ni kot..

Sharinginfoz

bagus juga jenis iklan baru ni

Ejen 010

sharinginfoz: mmg bagus..patut la nuffnang rajin dok buat site maintenance je..update benda ni la kot..

blogger

jeles lah

Ejen 010

blogger: haipp..

blogger

knpe...tak leh nk jeles kew

Ejen 010

yela2..jeles sket2 dah le
=)

KiD

waaaaaahhh... bro punya lagi tinggi.. 5%.. hahhaa... jom sama2 klik register kalo ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Sampul Surat Hari Pertama || FDC

 
Web Analytics