SlideShow

.

Billboard

5

Bukit Merah Laketown Resort

Fuhh.. Penat main air aku minggu ni. Baru lepas balik bermandi-manda di Bukit Merah Laketown Resort. Last aku pegi dulu kalau tak silap 10 tahun lepas kot. Dah banyak perubahan aku tengok.

Nak masuk parking pon jem. Maklum la cuti sekolah.

Boleh tahan jugak harganya. Aku masuk Waterpark = RM27 & naik Chairlift = RM7. Kalau nak tengok harga pakej yang ditawarkan, klik gambar kat atas ni. Tak jadi pergi Pulau Orang Utan, atas sebab2 tertentu.

Dalam Waterpark ni ada 14 attractions. Boomerang, Giant Wet Bubble, Sandy Beachfront Wave Pool, Water Speed Slides, Body Slides, Giant Tube Rides, Activity Pool, Lazy River, Perak Mining Company, Kids Adventure River, Jumbo Shower, Water Pillar, ‘Mandi Timba’ dan Waterfall Bridge.

Teeettt...dah scan, boleh masuk...



Cabana. Satu jam RM20. Minimum 3 jam.


  Nak masuk Giant Wet Bubble kat atas ni limit 6 orang je. Yang kat bawah bumbung tu semua tengah beratur nak masuk situ. Tak jadi aku masuk.


Syoknye naik kereta kuda.

Lepas ni kita pegi cuti tempat lain pulak ye...

5 comments:

Erin

dik, i'm supporting you. let me be your first follower.

adib ahyar

giler ar..nk pegi gak la..haha

Ejen 010

kak erin, time kaseh banyak²..murni sungguh niat akak..sy terharu..sbg balasan sy follow akak balik ye..nak aje sy follow 3 blog akak, tapi 1 je yg boleh kan.. anyway, time kaseh skali lg ye kak :D

adib, pegi jgn x pegi..hehehee..

cek chun

tak pernah p, tapi nampak cam menarik nih.

Ejen 010

cek cun: yup, mmg menarik..kena try p ni.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Sampul Surat Hari Pertama || FDC

 
Web Analytics