SlideShow

.

Billboard

3

Pak Maon

Aku tak pernah jemu tengok cerita P. Ramlee. Lawak yang betul2 lawak, kreatif... Jom layan dua lagu dari filem Nasib Do Re Mi ni....

Aku ada kenangan dengan lagu Saloma ni. Group aku kena perform lagu ni untuk satu program yang aku attend.. Apa lagi, joget sakan la.. Joget Pak Maon.



Dialog jin ni lawak siot.....Jin datang dari Utara, Datuk Hercules.. =)
"Awat hangpa lari teruk sangat aih. Aku tak marah kat hangpa. Aku nak bagi barang hangpa balik. Nanti hangpa main muzik tak sedap jugak. Aku dulu pon orang muzik jugak................ Aku tak marah haih. Aku memang suka. hahahahahaha...."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Sampul Surat Hari Pertama || FDC

 
Web Analytics