SlideShow

.

Billboard

2

Kenapa Aku Berblog?

Kerna:

  1. ISI MASA LAPANG. Aku ni banyak free time.
  2. HILANGKAN KEBOSANAN. Dah banyak free time mula la bosan.. daripada buat benda takde pekdah, baik aku layan blog.. rite?
  3. KONGSI CERITA. Ape2 aje le yang terlintas dalam pale hotak aku ni. Lagi satu, aku ni spiesis yang tak banyak cakap sangat.. jadi penulisan adalah cara terbaik untuk meluahkan segalanya, walaupun Penulisan BM aku masa SPM dulu kurang memberangsangkan..hehehe..
  4. SIDE INCOME. RM... RM... RM... dari Encik Nuffnang dan adiknya Cik ChurpChurp.. walaupun belum pernah cash out lagi.. huhuhu... Gaji yang dok ada ni mana cukup.

Aku start ada akaun Blogger pada Mei 2008. Tapi tak aktif pon. Ada la satu blog bodo2 aku tuh.. Tak jalan dah pon. Lepas tu aku start aktif balik bulan September 2010 kat blog aku yang satu ni. Blog aku yang tu khas aku buat untuk ayah aku. Kalau nak tau, check it out....

Lama-kelamaan..bila aku rajin jelajah blog (istilah yang acapkali digunakan brader Ben Ashaari) orang lain, aku rasa kuat best le pulok. Jadi, tanpa berlengah lagi, aku pon buat la blog yang teramat naif ni. Di harap para bloggers di luar sana boleh beri tunjuk ajar pada aku (macam citer jepun lak..."sila beri tunjuk ajar ye.." dalam bahasa Doraemon). Sekian.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Recent Comments

    Sampul Surat Hari Pertama || FDC

     
    Web Analytics